Ιδιότητες

dimension-of-line-width

Οι μικρές διαστάσεις του WallFi® με 80mm μήκος, 80mm πλάτος και 12mm βάθος καθιστά ικανή την εγκατάσταση του σε όλα σχεδόν τα κουτιά τοίχου που υπάρχουν στην αγορά. Εύκολη τοποθέτηση σαν μια κοινή πρίζα.

glossy-black-icon

Το τροφοδοτικό στο πίσω μέρος του  WallFi® έχει εύρος τάση από 85VAC μέχρι 265VAC. Έτσι μπορεί να δουλέψει σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς την ανάγκη αγοράς εξωτερικού αντάπτορα.

icon-POE-new_0

Το  WallFi®  μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί και μέσω της θύρας Rj45 (PoE). Ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό εξασφαλίζει την παροχή σταθερής τάσης ανεξάρτητα από τις απώλειες που προκαλούνται από το μεγάλος μήκος καλωδίων.

OSMS_design_icon

Ο καινοτόμος αλλά και κομψός σχεδιασμός κάνει το  WallFi®  ιδανικό όχι μόνο για μοντέρνα δωμάτια αλλά και για κλασικούς χώρους. To ενδιάμεσο υψηλής στιλπνότητας διάφανο πλαστικό φωτίζεται από ένα λευκό και διακριτικό φωτισμό ο οποίος προέρχεται από led.

repeater

Η λειτουργία ενίσχυσης σήματος Wifi (Repeater)  είναι επίσης διαθέσιμη στο  WallFi®. Ακόμη και αν το ήδη υπάρχον ασύρματο router που έχετε δεν καλύπτει όλο το χώρο σας εγκαταστήστε ένα  WallFi® και λύστε το πρόβλημα σε ένα λεπτό.

Wi-fi-icon-014

Η ευρεία περιοχή κάλυψης Wifi σήματος που παρέχει το  WallFi® εξαλείφει το πρόβλημα του εξασθενημένου σήματος. Ο συνδυασμός μικρών διαστάσεων και καλύτερης κάλυψης καθιστά το   WallFi® το καλύτερο επιτοίχιο Access Point.